Ποδόσφαιρο

Κόντε: «Όταν επιστρέψω θα είμαι έτοιμος για τις μεγαλύτερες προκλήσεις»

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 17:01

Ο Αντόνιο Κόντε έχει πάρει απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο. Καθώς για την ώρα, θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του. Βέβαια ο ίδιος τόνισε, πως θα επιστρέψει στους πάγκους.

Κόντε: «Όταν επιστρέψω θα είμαι έτοιμος για τις μεγαλύτερες προκλήσεις»

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, που είχαν συνδέσει τον Αντόνιο Κόντε, με τον πάγκο της Μίλαν. Παρά το γεγονός, ότι ο Ιταλός προπονητής, δεν έχει κανέναν σκοπό να κάνει την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο. Όπως και ξεκαθάρισε, σε δηλώσεις που έκανε, σε μια εκδήλωση της Gazzetta dello Sport, η οποία έγινε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Ο Κόντε στις δηλώσεις του, τόνισε πως προς το παρόν, θέλει μόνο να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Και να περάσει χρόνο μαζί τους, αφού έφυγε από την Τότεναμ. Όμως σκοπεύει να κάνει την επιστροφή του στους πάγκους, στο μέλλον. Αναφέροντας πως τότε, θα είναι έτοιμος να δώσει μεγάλες μάχες και να κάνει τα πράγματα δύσκολα, για όλους τους άλλους.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε

«Το άγχος είναι καύσιμο για μένα, η πίεση παρέχει κίνητρο, γιατί όταν κερδίζεις γίνεται ακόμα καλύτερο. Υπάρχει θετικό και αρνητικό άγχος, για μένα είναι ενέργεια και καθαρή αδρεναλίνη.

Τώρα έχω αποσυνδεθεί από την πρίζα για να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και τον εαυτό μου. Συνεχίζω να διαβάζω, βλέποντας τι αλλαγές υπάρχουν στο άθλημα και καταλαβαίνω τις νέες καταστάσεις.

Όταν επιστρέψω, θα είμαι ακόμη πιο έτοιμος να αντιμετωπίσω τις κορυφαίες προκλήσεις. Ξέρω ότι προέκυψαν κάποιες ιστορίες, αλλά τώρα νιώθω την ανάγκη να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου και στην κόρη μου, που μεγαλώνει. Είναι μια επιλογή ζωής.

Μετά από αυτό, θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη μάχη. Και όταν το κάνω, θα είναι δύσκολο για όλους τους άλλους».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr