Ποδόσφαιρο

Η Μακάμπι Χάιφα ζήτησε από την UEFA να αναβληθεί το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ!

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 - 11:14

Η Μακάμπι Χάιφα ζήτησε από την UEFA να αναβληθεί το παιχνίδι που δίνει με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για το Europa League λόγω των όσων συμβαίνουν στη χώρα. 

Η Μακάμπι Χάιφα ζήτησε από την UEFA να αναβληθεί το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ!

Ο πόλεμος έχει επηρεάσει όπως είναι φυσιολογικό όλα τα επίπεδα στο Ισραήλ με τον αθλητισμό να μην ξεφεύγει φυσικά από την δύνη του.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ αναβλήθηκαν όπως ήταν φυσιολογικό. Σε αντίστοιχη ενέργεια προχώρησε και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa league, αφού ζήτησε να αναβληθεί το παιχνίδι κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 26 Οκτωβρίου. Κάτι αντίστοιχο πρόκειται να συμβεί και από την πλευρά της Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία αγωνίζεται στο Conference League. Φυσικά και οι δύο ομάδες έχουν την στήριξη της ισραηλινής ομοσπονδίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr