Ποδόσφαιρο

Επτά μήνες εκτός γηπέδων ο Φατζόλι

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 - 12:32

Ο Νικολό Φατζόλι, τιμωρήθηκε με επτά μήνες εκτός γηπέδων, που πρόκειται για μικρή ποινή. Με τον 22χρονο, να μιλάει για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, με τον εθισμό στον τζόγο. Καθώς έχει δανειστεί χρήματα από συμπαίκτες, ενώ έχει ποντάρει έως και τρία εκατομμύρια ευρώ, σε στοιχήματα.

Επτά μήνες εκτός γηπέδων ο Φατζόλι

Ο Νικολό Φατζόλι, έχει ξεκινήσει θεραπείες για την απεξάρτηση από τον τζόγο. Αφού ο ατζέντης του, παραδέχτηκε δημόσια πως ο νεαρός μέσος της Γιουβέντους, έχει εθισμό. Ενώ δέχτηκε τιμωρία επτά μηνών, μακριά από την αγωνιστική δράση. Και για πέντε μήνες θα παρακολουθεί συνεδρίες, για την καταπολέμηση του εθισμού του. Ενώ θα πληρώσει και 12.500 ευρώ πρόστιμο.

Ο 22χρονος, μίλησε για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει, εξαιτίας του τζόγου. Αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί απειλές, καθώς και πως έχει δανειστεί από συμπαίκτες του. Σε κάποιους απ’ τους οποίους, χρωστάει ακόμα. Μάλιστα μίλησε και για τον εκνευρισμό του, με τις ψεύτικες ειδήσεις που κυκλοφορούν γι’ αυτόν.

Ο Φατζόλι, πρόκεται για το πρώτο άτομο, που κατηγορήθηκε, στο σκάνδαλο στοιχηματισμού, στην Ιταλία. Με τον Σάντρο Τονάλι και τον Νικολό Τζανιόλο, να ακολουθούν.

Οι δηλώσεις του Νικολό Φατζόλι

“Είδα τον Τονάλι να στοιχηματίζει, δεν ξέρω σε ποια αθλήματα. Μου είπε ότι θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ, γιατί δεν ήταν ανιχνεύσιμο. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να στοιχηματίζω. Το έκαναν κι άλλοι. Δεν ανησυχούσα μήπως είναι παράνομο. Ήταν ο Τονάλι που με έκανε να φτιάξω λογαριασμό.

Επειδή δεν μπορούσα να κάνω ανάληψη άλλων χρημάτων από τον λογαριασμό μου που ελέγχει η μητέρα μου, άρχισα να ζητάω χρήματα από τους συμπαίκτες μου. Χρωστάω στον Φεντερίκο Γκάτι 40.000 ευρώ, καθώς και στον Ράντου Ντράγκουσιν. Τους είπα ότι χρειαζόμουν να αγοράσω ένα Rolex σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Μιλάνο. Είχα εμμονή.

Για να πληρώσω τα ποσά, μερικές φορές αγόραζα Rolex με τραπεζικό έμβασμα. Μερικές φορές τα παρέδιδα μόνος μου. Άλλες φορές περνούσαν οι ιδιοκτήτες της (στοιχηματικής) πλατφόρμας για να τα παραλάβουν από το κοσμηματοπωλείο. Όταν δεν πληρώνεις, φτάνουν οι πρώτες απειλές: “Θα σου σπάσω τα πόδια”.

Στην αρχή ένας ποδοσφαιριστής, έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο, βιώνει τη συγκίνηση του τζόγου για να ξεπεράσει την πλήξη. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, έγινε εμμονή”.

Ο εκνευρισμός του για τις ψεύτικες ειδήσεις

“Σκέφτηκα να αρχίσω να ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς της Γιουβέντους κι όλους τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον κόσμο μετά το λάθος μου.

Είμαι όμως, σοκαρισμένος με τις ψεύτικες ιστορίες στις εφημερίδες, γεμάτες ψεύτικες λεπτομέρειες μόνο και μόνο για να με κρίνουν. Θα διευκρινίσω σύντομα”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr