Ποδόσφαιρο

Έδωσε ξανά τη νίκη στην Αργεντινή ο Μέσι κόντρα στο Περού

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 - 14:01

Ο Λιονέλ Μέσι, έκανε μερικές δηλώσεις, μετά τον αγώνα της Αργεντινής με το Περού. Όπου ο 36χρονος, καθάρισε με δύο γκολ σε δέκα λεπτά, για να πάρει την τέταρτη νίκη σε τέσσερα ματς. Ενώ η Βραζιλία έκανε ακόμα μια γκέλα, καθώς ηττήθηκε από την Ουρουγουάη.

Έδωσε ξανά τη νίκη στην Αργεντινή ο Μέσι κόντρα στο Περού

Με τη βοήθεια του Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή πήρε ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στο Περού. Με τον 36χρονο να πετυχαίνει δύο γκολ, διατηρώντας το απόλυτο, στα προκριματικά του μουντιάλ, στην Νότια Αμερική. Ενώ η Βραζιλία μένει πίσω, καθώς έχασε από την Ουρουγουάη, κάνοντας ακόμα μια γκέλα.

Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι, μίλησε στο αργεντίνικο Tyc Sports, μετά την λήξη του αγώνα. Στις δηλώσεις του, ο Μέσι έκανε την σύγκριση της τωρινής Εθνικής Αργεντινής, με την κορυφαία Μπαρτσελόνα της ιστορίας. Εννοώντας βέβαια, την ομάδα που ήταν υπό την τεχνική ηγεσία, του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι

“Το να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με την καλύτερη Μπαρτσελόνα στην ιστορία είναι πολύ, αλλά είμαστε κοντά. Η ομάδα αποδίδει πολύ καλύτερα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και τα πράγματα πάνε καλύτερα.

Το έχω πει πολλές φορές, ότι αν υπάρχει καλό γκρουπ και καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πάντα πολύ πιο εύκολο. Νομίζω ότι έχουμε δείξει εδώ και πολύ καιρό ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα. Που, ό,τι και να συμβεί συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο. Απολαμβάνει το παιχνίδι, απολαμβάνουμε να περνάει χρόνο μαζί, να περνάμε στιγμές μαζί και είμαστε τυχεροί που είμαστε και πολύ νέοι.

Με πολλή πείνα πέρα από το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά νέα αγόρια που κέρδισαν τα πάντα, θέλουν να συνεχίσουν να πετυχαίνουν σημαντικά πράγματα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Το μήνυμα που δίνει ο προπονητής είναι ότι το Κόπα Αμέρικα πέρασε, ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο πέρασε και πρέπει να ξεκινήσουμε έναν νέο κύκλο. Έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα ότι ξεκινάμε ξανά από το μηδέν, γνωρίζοντας ότι γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολο να πετύχεις πράγματα όταν κερδίζεις”.

Οι δηλώσεις του για την Ίντερ Μαϊάμι

“Η αλήθεια είναι πως είναι κρίμα, ήμασταν κοντά. Έχασα τα τελευταία παιχνίδια, είχαμε αρκετούς τραυματισμούς. Ο Ιούλιος ήταν πολύ δύσκολος για εμάς, παίζαμε κάθε τρεις μέρες, ταξιδεύαμε, αλλά κερδίσαμε μία σημαντική διοργάνωση για τον σύλλογο, για αυτό που έρχεται την επόμενη χρονιά.

Θα προπονηθώ, θα αγωνιστώ στο παιχνίδι που έρχεται και θα προσπαθήσω να είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση τον Νοέμβριο αν μπορέσω για την εθνική.

Στη συνέχεια θα απολαύσω τις διακοπές στην Αργεντινή, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα έχω πολλές ακόμα μέρες τον Δεκέμβριο ήσυχο το κεφάλι μου με τους ανθρώπους μου και τον Ιανουάριο θα επιστρέψω για να κάνω ξανά preseason. Ξεκινάς από το μηδέν και προετοιμάζεσαι όσο το δυνατόν καλύτερα όπως πάντα”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr