Ποδόσφαιρο

Ποστέκογλου: “Απολαμβάνω κάθε μέρα στο Λονδίνο, ζούμε το όνειρο”

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 13:56

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, πήρε την τέταρτη συνεχόμενη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Με τον Ελληνοαυστραλό προπονητή των σπιρουνιών, να δηλώνει χαρούμενος στο Λονδίνο. Καθώς όπως ανέφερε και ο ίδιος, ζει το όνειρο.

Ποστέκογλου: “Απολαμβάνω κάθε μέρα στο Λονδίνο, ζούμε το όνειρο”

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, κέρδισε για τέταρτο σερί αγώνα, στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή τη φορά, επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, το βράδυ της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου.

Με τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό των σπιρουνιών, να είναι χαρούμενος με την ομάδα του. Ενώ δηλώνει πως απολαμβάνει κάθε μέρα στο Λονδίνο, όχι όμως επειδή βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αλλά όπως είπε και ο ίδιος, γιατί ζει το όνειρο.

Ο Ποστέκογλου έχει κάνει εξαιρετική αρχή με την Τότεναμ στην φετινή σεζόν. Έχοντας οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, στους πρώτους δέκα αγώνες, συλλέγοντας 26 βαθμούς. Ένα ξεκίνημα, το οποίο είναι καλύτερο, ακόμα και από αυτό της αήττητης Άρσεναλ, του Αρσέν Βενγκέρ. Αφού οι Invincibles, είχαν επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, στα πρώτα δέκα παιχνίδια τους, συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Ποστέκογλου

“Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίξαμε. Είναι μια δύσκολη έδρα, είναι μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα αμυντικά και ήξερα ότι δεν θα ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που το χειρίστηκαν τα παιδιά, ήταν υπομονετικοί και προσπαθούσαν συνεχώς να βρουν κενά με τους τρόπους που είχαμε πει.

Δεν αισθάνομαι έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθουν έτσι, γιατί όταν μπαίνουν κάθε μέρα βλέπουν το ίδιο πράγμα. Ξέρουν ότι η προπόνηση θα είναι σκληρή, η προπόνηση θα είναι ανταγωνιστική και δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς τίποτα άλλο εκτός από το ότι πρέπει να είναι στα καλύτερά τους κάθε μέρα για να βεβαιωθούν ότι θα συνεχίσουν να πιέζουν τον εαυτό τους κι ο ένας τον άλλον για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Απολαμβάνω κάθε μέρα και θέλω οι παίκτες μου να την απολαμβάνουν επίσης. Όχι επειδή είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά επειδή ζούμε το όνειρο, φίλε.

Παίζουμε για μια φανταστική ποδοσφαιρική ομάδα, μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και το υπόλοιπο είναι να τιμήσουμε αυτήν την ευθύνη που μας ανατέθηκε. Για μένα αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δίνουμε στους οπαδούς μας λίγη χαρά, λίγη πίστη και λίγη ελπίδα. Για αυτό είναι εκεί οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να το τροφοδοτούμε αυτό”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr