Ποδόσφαιρο

Δεν ξανάγινε! Λαρισαίος κέρδισε 150.000 στο ΚΙΝΟ!

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 - 17:38

Στην Λάρισα ένας τυχερός κατέγραψε στο ΚΙΝΟ επτά στις επτά σωστές προβλέψεις με μπόνους 20, με αποτέλεσμα ξοδεύοντας μόλις 10 ευρώ να έχει κερδίσει 150.000 ευρώ!!!

Δεν ξανάγινε! Λαρισαίος κέρδισε 150.000 στο ΚΙΝΟ!

Ο Φώτης, υπάλληλος του τυχερού πρακτορείου μιλώντας στο onlarissa.gr, τόνισε ότι είναι πρωτάκουστο το ποσό του κέρδους για το εν λόγω παιχνίδι, τουλάχιστον στη Λάρισα και περιέγραψε την αντίδραση του τυχερού στο άκουσμα των χρημάτων που κέρδισε:

«Χθες είχαμε την χαρά να κερδίσει ένας τυχερός 150 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα ήταν το πρώτο δελτίο που έριξα στην βάρδια μου. Ο τυχερός ήρθε, ήταν ένας πελάτης που έρχεται στο κατάστημα μια με δύο φορές την εβδομάδα, έπαιξε, έφυγε και ξαναγύρισε μετά από πέντε λεπτά. Προφανώς κοίταξε το κινητό του, είδε ότι έβγαλε τα νούμερα και η αντίδρασή του ήταν ότι φαινόταν στα χαμένα, δεν το πίστευε και δεν ήξερε καν πόσα κέρδισε, ρωτούσε και κοιτάξαμε τις μηχανές, μας έλεγε να επικοινωνήσουμε με τον ΟΠΑΠ. Κάναμε όμως τα μαθηματικά και είδαμε ότι κέρδισε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Οι άλλοι πελάτες έδειξαν και αυτοί μεγάλη χαρά. Τόσο μεγάλη νίκη στο ΚΙΝΟ δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον στο πρακτορείο μας και είναι πραγματικά πρωτάκουστο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr