Ποδόσφαιρο

Ποινή φυλάκισης για τον Μπάλαμπαν!

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 19:52

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν

Ποινή φυλάκισης για τον Μπάλαμπαν!

Ο άλλοτε επιθετικός του Πανιωνίου, Μπόσκο Μπάλαμπαν, καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους, καθώς δεν είχε καταβάλλει την προβλεπόμενη διατροφή στην πρώην σύζυγό του.

Ο Μπάλαμπαν βρισκόταν στα δικαστήρια με την άλλοτε Μις Κροατία, Ίβα Ράντιτς η οποία δικαιώθηκε με αποτέλεσμα να επιβληθεί η ποινή φυλάκισης ενός έτους στον Κροάτη για τη μη τήρηση των όρων της διατροφής.

Συγκεκριμένα ο Μπάλαμπαν κατηγορείται πως δεν έχει πληρώσει διατροφή εδώ και έξι χρόνια, με τις συνολικές οφειλές πλέον να ανέρχονται στα 80 χιλιάδες ευρώ! Κ όλα αυτά τη στιγμή που είναι ενεργός ατζέντης με ακίνητα στο όνομά του σε Ζάγκρεμπ, Ριέκα, και Ίστρια.

Παρόλα αυτά ο Μπάλαμπαν αρνήθηκε να τηρήσει τους όρους που του είχαν επιβληθεί και πρόκειται να οδηγηθεί στη φυλακή, ακόμα κι αν πληρώσει μέχρι τότε μέρος των οφειλουμένων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr