Ποδόσφαιρο

Δυόμιση μήνες εκτός ο Βινίσιους

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 20:06

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για Βινίσιους και Ρεάλ Μαδρίτης.  Όπως διαπιστώθηκε μετά από μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε, ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός υπέστη ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο στο αριστερό του πόδι και θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για περίπου δυόμιση μήνες.

Δυόμιση μήνες εκτός ο Βινίσιους

Συγκεκριμένα η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε ο Βινίσιους, έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δυόμιση μήνες.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου για το υπόλοιπο του 2023, με τον ίδιο να κάνει πλέον αγώνα δρόμο, προκειμένου να μπορέσει να είναι έτοιμος στις αρχές του 2024 και στο απαιτητικό πρόγραμμα της «βασίλισσας» στο πρωτάθλημα Ισπανίας.

Αν και οι Ισπανοί δεν κάνουν λόγο για ημερομηνία επιστροφής, τα ΜΜΕ της χώρας εκτιμούν ότι ο 23χρονος επιθετικός δεν θα επιστρέψει στη δράση πριν από τον Φεβρουάριο του 2024.

Η απουσία του προστίθεται σε αυτήν του Καμαβινγκά μέχρι τουλάχιστον τα μέσα Ιανουαρίου, στις μακρόχρονες των Έντερ Μιλιτάο και Τιμπό Κουρτουά και σε αυτές των Τζουντ Μπέλιγχαμ, Κέπα, Ορελιέν Τσουαμενί, Ντάνι Θεμπάγιος και Αρντά Γκιουλέρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr