Ποδόσφαιρο

Κόντρα στο Καζακστάν η Εθνική στα playoffs του Nations League!

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 - 23:41

Το Καζακστάν δεν κατάφερε να πάρει το «διπλό» στη Σλοβενία και θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής στα playoffs του Nations League. Συγκεκριμένα στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στην "ΟΠΑΠ-Αρένα" και εφόσον όλα πάνε καλά στον τελικό θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο.

Κόντρα στο Καζακστάν η Εθνική στα playoffs του Nations League!

Οι Καζάκοι έκαναν μια πολύ καλή πορεία στα προκριματικά του Euro 2024 κι έφτασαν να παίζουν την παρθενική τους πρόκριση σε τελική φάση στο τελευταίο ματς. Το Καζακστάν ήθελε μόνο νίκη στη Σλοβενία, αλλά το τελικό 2-1 έστειλε τους γηπεδούχους στα γήπεδα της Γερμανίας και τους φιλοξενούμενους στον δρόμο της Εθνικής μας.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην «OPAP Arena» στις 21 Μαρτίου, στον έναν από τους δύο ημιτελικούς. Από εκεί και πέρα στον έτερο ημιτελικό η Γεωργία θα κοντραριστεί με το Λουξεμβούργο, με τους νικητές των ζευγαριών να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό των play-offs στις 26 Μαρτίου με έπαθλο ένα από τα τελευταία τρία εισιτήρια για το Euro 2024. Ο τελικός θα γίνει στις 26 Μαρτίου κι ο γηπεδούχος θα προκύψει έπειτα από κλήρωση.

21 Μαρτίου 2024

Γεωργία - Λουξεμβούργο

Ελλάδα - Καζακστάν

26 Μαρτίου 2024

Τελικός (Νικητής 1 – Νικητής 2)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr