Ποδόσφαιρο

Στις 10 και 17 Ιανουαρίου τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 - 19:02

Αλλαγή στον αρχικό προγραμματισμό της ΕΠΟ, καθώς τα ντέρμπι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος θα μετατεθούν για τις αρχές του 2024, με τα δύο παιχνίδια να ορίζονται μέσα σε διάστημα μία εβδομάδας.

Στις 10 και 17 Ιανουαρίου τα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης

Πέρασε η πρόταση της Ελληνικής Αστυνομίας για μετάθεση των αγώνων Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης. Αυτό συμβαίνει διότι με τον αρχικό προγραμματισμό, τα δύο παιχνίδια τύχαιναν πάνω στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και στην επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, στις 6 και 7 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Έτσι λοιπόν, οι πρώτοι αγώνες των δύο ζευγαριών για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, θα γίνουν στις 10 Ιανουαρίου και στις 17/1 θα πραγματοποιηθούν οι ρεβάνς σε «Καραϊσκάκη» και «Κλεάνθης Βικελίδης». Η απόφαση θα επικυρωθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Τετάρτη (29/11).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου:

5 Δεκεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός
Παναιτωλικός - Athens Kallithea

6 Δεκεμβρίου

ΑΕΛ - Ατρόμητος
ΟΦΗ - Κηφισιά

7 Δεκεμβρίου

Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου
ΠΑΟΚ - Βόλος

10 Γενάρη

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
ΑΕΚ - Άρης

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.