Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε η.. παρωδία, Βόλος-Ολυμπιακός 2-2 [pics&vids]

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 18:50

Σκηνές... απείρου κάλλους στο Βόλος-Ολυμπιακός, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να κάνουν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και να πετάνε καθίσματα στον χώρο του VAR! Υπήρξε μεγάλη διακοπή, εν τέλει οι ομάδες επέστρεψαν και "έπαιξαν" τα τελευταία δύο λεπτά, σε εισαγωγικά καθώς έπαιξαν... πασούλες με εμφανή διάθεση να μην αλλάξει το 2-2!

Ολοκληρώθηκε η.. παρωδία, Βόλος-Ολυμπιακός 2-2 [pics&vids]

Στο 94ο λεπτό, με το σκορ στο 2-2 και λίγο μετά την ακύρωση του γκολ του Ελ Κααμπί για οφσάιντ, άρχισαν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της αστυνομίας, η οποία έκανε και ρίψη δακρυγόνων.

Προσωρινή διακοπή στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός. Υπήρξε ένταση στο παιχνίδι μεταξύ Αστυνομίας και φιλάθλων του Ολυμπιακού. Λίγο αργότερα έγινε ρίψη δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα έγινε ασφυκτική, οι παίκτες απομακρύνθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο καλύπτοντας τα μάτια τους. Άσχημες εικόνες στο Πανθεσσαλικό καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αναπνεύσουν.

Η αστυνομία παρενέβη για να προστατεύσει τους ανθρώπους του αγώνα, την ώρα που ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου είχε συγκεντρώσει τους παίκτες στην περιοχή του Βόλου.

undefined

Δεκάδες εκρήξεις ακούστηκαν στη διάρκεια της διακοπής, πιθανόν από χειροβομβίδες κρότου λάμψης των αστυνομικών, με την Cosmote TV να μην δείχνει κάτι από τα επεισόδια. Σημαντικός ήταν και ο αριθμός των δακρυγόνων που έπεσαν, με συνέπεια η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Όταν τα δακρυγόνα άρχισαν να διαχέονται στην ατμόσφαιρα, οι παίκτες και οι λοιποί παράγοντες του αγώνα βγήκαν τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο από μία πόρτα που βρίσκεται στην άλλη άκρη σε σχέση με την είσοδο των αποδυτηρίων.

Το video με τις στιγμές πριν τη διακοπή

Μετά από την διακοπή περίπου 50 λεπτών, οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν για τα δύο τελευταία λεπτά όπου έπαιξαν.. πασούλες!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.