Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Συντριβή για τη Μπάγερν, 5-1 από την Άιντραχτ! [vid]

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 20:45

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έβγαλε αντίδραση και ξέσπασε επί της Μπάγερν Μονάχου την οποία διέλυσε με το εκκωφαντικό 5-1 και έβαλε φωτιά στη Bundesliga!

Bundesliga: Συντριβή για τη Μπάγερν, 5-1 από την Άιντραχτ! [vid]

Τη συντριβή γνώρισε σήμερα η Μπάγερν Μονάχου στη Φρανκφούρτη με 5-1 από την τοπική Αϊντραχτ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η ομάδα της Βαυαρίας στη χειρότερη έως τώρα εμφάνιση της, έγινε έρμαιο στις ορέξεις τω γηπεδούχων. Οι αετοί πήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και έως το 35ο λεπτό είχαν καταφέρει να «καθαρίσουν» το ματς με τα γκολ των Μαρμούς (12′), Εμπιμπέ (31′) και Λάρσον (35′), με τους πρωταθλητές να μειώνουν στο 44′ με τον Κίμιχ. Στην επανάληψη η Αϊντραχτ συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο και πέτυχε δύο ακόμη γκολ με τον Εμπιμπέ ξανά (50′) και τον Κνάουφ (60′).

Όσο κι αν προσπάθησε η Μπάγερν δεν κατάφερε να μειώσει την έκταση της καταστροφής και απέτυχε να πιάσει τη Λεβερκούζενστην πρώτη θέση, σε ένα ισχυρό πλήγμα για την ψυχολογία της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες η Άιντραχτ υπέστη ήττα σοκ στο κύπελλο από την Σάαρμπρικεν, ομάδα που είχε αποκλείσει και την Μπάγερν νωρίτερα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr