Ποδόσφαιρο

Premier League: Άστον Βίλα - Άρσεναλ 1-0, o νόμος του Βίλα Παρκ!

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 22:17

Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, η Άστον Βίλα υπέταξε και την Άρσεναλ με το ίδιο σκορ. 

Premier League: Άστον Βίλα - Άρσεναλ 1-0, o νόμος του Βίλα Παρκ!

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν έμεινε στον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Σίτι πριν τρεις μέρες, αλλά «καθάρισε» και την Άρσεναλ με 1-0 για τη 16η αγωνιστική της Premier League, πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς από την κορυφή στην οποία βρίσκεται πλέον η Λίβερπουλ και στον πόντο από τους «κανονιέρηδες» που υποχώρησαν στη δεύτερη θέση.

Η Βίλα κατάφερε να πετύχει γκολ στην πρώτη φάση του ματς. Συγκεκριμένα, στο 7′ ο Μπέιλι έκανε τρομερή κούρσα, γύρισε την μπάλα στον ΜακΓκιν κι αυτός από κοντά έκανε το 1-0 με πλασέ. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Άρσεναλ στη συνέχεια, αλλά η ομάδα του Αρτέτα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και έβλεπε το ματς από την κερκίδα, δυσκολευόταν να δημιουργήσει.

Η Άρσεναλ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90' με τον Χάβερτζ, αλλά ακυρώθηκε ως φάουλ, αφού είχε προηγηθεί χέρι στη φάση. Δεν άλλαξε κάτι στο φινάλε και οι χωριάτες συνέχισαν να γράφουν ιστορία.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κόνσα (66’ Κας), Ντινιε (78’ Μορένο), Ντιέγκο Κάρλος, Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκιν, Καμαρά (66’ Ντεντόνκερ), Τίλεμανς (56’ Ράμσεϊ), Μπέιλι (46’ Ντιαμπί), Γουότκινς

Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο (90+4' Νέλσον), Ράις, Χάβερτς, Όντεγκααρντ, Σάκα, Ζεσούς (81’ Ενκέτια), Μαρτινέλι (70’ Τροσάρ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr