Ποδόσφαιρο

Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι 0-0: Ισοπαλία στο ντέρμπι και ισοβαθμία!

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 - 20:51

Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι κόλλησαν στο μηδέν και συνεχίζουν μαζί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι 0-0: Ισοπαλία στο ντέρμπι και ισοβαθμία!

Ανούσιο και άχρωμο το ντέρμπι κορυφής στη Τουρκία που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, αφού και οι δύο κοίταξαν πρώτα να εξοντώσουν η μία την άλλη.

Έδειξαν και οι δύο τις προθέσεις τους, πως δεν θέλουν να χάσουν, και μας χάρισαν ένα άνοστο παιχνίδι. Στα σημεία καλύτερη η Γαλατά, αλλά δεν βρήκε το γκολ. Η Φενέρ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο κυρίως και δεν απείλησε καθόλου. Έτσι μετά το πέρας του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες συνεχίζουν από το ίδιο σημείο

Η σημαντικότερη στιγμή του αγώνα ήταν στο 68ο λεπτό με τη δυνατή κεφαλιά του Μάουρο Ικάρντι να περνάει ελάχιστα άουτ. Με αυτό τον βαθμό οι δύο ομάδες συνεχίζουν μαζί στην κορυφή με 44 βαθμούς με την Τράμπζονσπορ να είναι πίσω στους 30 και ουσιαστικά να μην τους απειλεί στη μάχη του τίτλου.

Με αυτό τον βαθμό οι δύο ομάδες είναι μαζί στην κορυφή με 44 βαθμούς με την Τράμπζονσπορ να είναι πίσω στους 30 και ουσιαστικά να μην τους απειλεί στη μάχη του τίτλου.

Φυσικά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και η μάχη μεταξύ τους προμηνύεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr