Ποδόσφαιρο

Διαζύγιο-βόμβα Παναθηναϊκού-Γιοβάνοβιτς!

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 - 14:40

Την απόφαση να διακόψει αιφνιδιαστικά την συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται να έλαβε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος! Προ των πυλών ο Φατίχ Τερίμ!

Διαζύγιο-βόμβα Παναθηναϊκού-Γιοβάνοβιτς!

Συνταρακτικές εξελίξεις στο Τριφύλλι, που προχωράει σε αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν, αποφασίζοντας να τερματίσει τη συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας.

Tις τελευταίες ώρες πήρε... φωτιά ο τουρκικός Τύπος με τα δημοσιεύματα που φέρνουν προ των πυλών των Πρασίνων τον Φατίχ Τερίμ και η είδηση τελικά επιβεβαιώνεται, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε πράγματι την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς.

Μάλιστα το οριστικό διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επισημοποιηθεί μέσα στη μέρα, ώστε να ανοίξει και με τη "βούλα" ο δρόμος για την έλευση του Τούρκου προπονητή, ο οποίος αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία απόφαση που ζύγιζε εδώ και καιρό ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά και η πτώση στην απόδοση της ομάδας το τελευταίο διάστημα, με τις πέντε ήττες στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, ήταν αυτά που έφεραν πολύ έντονο προβληματισμό κι οδήγησαν τελικά στο διαζύγιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος άλλωστε έχει θέτει ως μεγάλο στόχο για φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θεωρεί ότι με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να τον πετύχει, εξ ου κι επισπεύδει τις εξελίξεις, ανεξαρτήτως αν οι Πράσινοι πήγαν στη διακοπή με τη νίκη επί του Βόλου (0-3).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.