Ποδόσφαιρο

Αναβλήθηκε ο τελικός του Σούπερ Καπ Τουρκίας!

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 - 19:45

Οριστική ματαίωση στο τουρκικό Super Cup ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ στο Ριάντ, μετά από προβλήματα που προέκυψαν με τους Σαουδάραβες διοργανωτές.

Αναβλήθηκε ο τελικός του Σούπερ Καπ Τουρκίας!

Ολοκληρώθηκε το... φιάσκο του τουρκικού Super Cup ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας!

Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις των αρμόδιων αρχών λίγο πριν τη σέντρα (19:45), ο αγώνας που θα έκρινε τον πρώτο τίτλο της σεζόν τελικώς αναβλήθηκε οριστικά!

Οι Τούρκοι είχαν προγραμματίσει να γιορτάσουν τον σημαντικό αυτό αγώνα εμφανίζοντας την τουρκική σημαία και ένα πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του κράτους τους, καθώς και να ανακρουστεί ο εθνικός ύμνος.

Αυτό όμως δεν άρεσε ιδιαίτερα στους Σαουδάραβες, οι οποίοι ενημέρωσαν την τουρκική ομοσπονδία πως δεν θα επιτρέψουν την επίδειξη εθνικών συμβόλων άλλης χώρας στο “Κινγκ Σαούντ”.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις μεταξύ των πλευρών. Τα ζητήματα που προέκυψαν δεν μπόρεσαν να λυθούν, με τον αγώνα να οδηγείται -οριστικά- σε αναβολή.

Μάλιστα, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, από τα ηχεία του γηπέδου ακούστηκε ένα αραβικό τραγούδι, το οποίο και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους Τούρκους που βρισκόντουσαν στις εξέδρες. Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε ενημερώθηκαν να επιστρέψουν στην Τουρκία!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr