Ποδόσφαιρο

Στα ημιτελικά η Γιουβέντους, 4-0 την Φροζινόνε

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - 00:05

Η "Μεγάλη Κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι έτοιμη για κούπα, καθώς διέλυσε με 4-0 την Φροζινόνε στο Τορίνο και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο.

Στα ημιτελικά η Γιουβέντους, 4-0 την Φροζινόνε

Δεν άργησε να αποκτήσει ένταση το εν λόγω ματς, αφού μόλις στο 9ο λεπτό, ο Πολ Λιρόλα πραγματοποίησε ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα με τάκλιν μέσα στη περιοχή της Φροζινόνε, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χουάν Λούκα Σάκι, να δείχνει την άσπρη βούλα. Ωστόσο, ο Ιταλός ref έσπευσε να συμβουλευτεί το βίντεο-ριπλέϊ, από το οποίο βεβαιώθηκε πως η Γιουβέντους είχε το δικαίωμα εκτέλεσης πέναλτι. Έτσι, στο 11′, ο Αρκάντιους Μίλικ ανέλαβε να σκοράρει από τα… έντεκα μέτρα, πράγμα και το οποίο έκανε για το 1-0.

Οι Φάμπιο Μιρέτι και Φιλίπ Κόστιτς είχαν τη δική τους ευκαιρία στο 26′, με σκοπό να επεκτείνουν το σκορ, κάτι το οποίο δεν έγινε όμως, αφού ο Μικέλε Τσεροφολίνι έκοψε τη φάση. Στο 38′ όμως, ο Μίλικ ανέλαβε πάλι τα ηνία και σκόραρε το δεύτερο “τέρμα” για την “Βέκια Σινιόρα”, αλλά και το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Πιο συγκεκριμένα, ο Γουέστον ΜακΚένι “τροφοδότησε” με πανέμορφο τρόπο τον Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η “Βέκια Σινιόρα” ξεκίνησε με ορμή, καθώς το 48′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για τρίτη φόρα. Συγκεκριμένα, ο Μίλικ με άριστο τελείωμα έκανε το 3-0, πραγματοποιώντας χατ-τρικ. Μάλιστα, στο 59′ ο ασταμάτητος Πολωνός επιθετικός σημείωσε και τέταρτο τέρμα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Γιουβέντους ήταν ασταμάτητη και πέτυχε και τέταρτο τέρμα στο παιχνίδι, καθώς στο 61′, ο Γιλντίζ διαμόρφωσε το 4-0, στήνοντας ένα πραγματικό πάρτι. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση των δυναμένων, έχοντας την κατοχή και πανηγυρίζοντας την πρόκριση για τους “4” του Coppa Italia.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Γουεά (71′ Καμπιάζο), Μακένι, Λοκατέλι (62′ Καβίλια), Μιρέτι (62′ Ίλινγκ Τζούνιορ), Κόστιτς, Μίλικ (62′ Βλάχοβιτς) , Γιλντίζ (78′ Νονγκ)

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τσεροφολίνι, Οκόλι, Ρομανιόλι, Λουσουάρντι, Λιρόλα (79′ Μπονιφάτζ), Ματσιτέλι (60 Μπαρενετσέα), Μπρεσιανίνι, Γκαριτάνο, Αρουί (60′ Τζέλι), Ιμπραχίμοβιτς(46′ Σοουλέ), Κάιο Ζόρζε (79′ Σεντιρά)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr