Ποδόσφαιρο

"Βουλιάζει" η Σεβίλλη, 2-3 από Αλαβές [vid]

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - 00:07

Το… δράμα συνεχίζεται για τη Σεβίλλη. Παρότι κατάφερε να γυρίσει το 0-2 τελικά δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 90’ και ηττήθηκε από την Αλαβές.

Η Σεβίλλη κατάφερε να γυρίσει από το 0-2, όμως με γκολ στις καθυστερήσεις η Αλαβές πήρε το μεγάλο διπλό μέσα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ούτε στο 2024 φαίνεται ότι αλλάζει η μοίρα της Σεβίλλης που έφτασε τις 10 ήττες μετά από 20 αγωνιστικές και πλέον κινδυνεύει να βρεθεί στην ζώνη του υποβιβασμού.

Η Αλαβές ήταν εξαιρετικά διαβασμένη και πάτησε σε όλες τις αδυναμίες των Ανδαλουσιάνων, που βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ από τα τέρματα από τους Τενάλια (26’) και Κίκε Γκαρθία (40’).

Οι αλλαγές του Μαρθελίνιο έδωσαν πνοή και η Σεβίλλη βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει με γκολ του Ράφα Μιρ (70’) και εύστοχο πέναλτι του Οκάμπος (81’), όμως το φινάλε ήταν πικρό.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Αλαβές βρήκε γκολ νίκης με τον Ντουάρτε (2-3), αφήνοντας την Σεβίλλη στους 16 βαθμούς και στο +1 από την διακεκαυμένη ζώνη.

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Νάβας (69’Χουάνλου), Ράμος, Μαρκάο, Κίκε Σάλας, Σουμαρέ (55’Μιρ), Ράκιτιτς (55’Σο), Όλιβερ Τόρες, Σούσο, Οκάμπος, Ίσαακ (55’Μαριάνο).

Αλαβές: Σιβέρα, Γκοροσάβελ, Τενάλια, Ράφα Μαρίν, Χάνι Λόπεθ, Γκεβάρα (92’Παράδα), Μπεναβίδες, Γκουρίδι (76’Σόλα), Κάρλος Βιθέντε (92’Μπλάνκο), Ριόχα (76’Ντουάρτε), Κίκε Γκαρθία (72’Ομοροντιόν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr