Ποδόσφαιρο

Super League: Πέρασε από τη Κηφισιά με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός! (vid)

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 19:23

Οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-2 εκτός έδρας της Κηφισιάς για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα ιδιαίτερα αγχωτικό απόγευμα. 

Super League: Πέρασε από τη Κηφισιά με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός! (vid)

O Oλυμπιακός πήρε το διπλό στην Καισαριανή περνώντας ένα ιδιαίτερα δύσκολο απόγευμα στην έδρα της Κηφισιάς. Οι ερυθρόλευκοι που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 45' επικράτησαν 3-2, με τον Αραμπί να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 85'.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν προηγηθεί με τους Μασούρα (11') και πέναλτι του Ναβάρο (39'), ενώ στο 45' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παναγιώτης Ρέτσος. Στη συνέχεια μείωσε η Κηφισιά στο σκορ σε 1-2, με το σουτ του Μιλίσεβιτς (45+2') και αργότερα με εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς (52') έκανε το 2-2. Ο Ολυμπιακός πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 85ο λεπτό, με κεφαλιά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Γενικότερα ήταν ένα έντονο παιχνίδι που τα είχε όλα. Κυρίως είχαμε και δύο ακυρωθέν γκολ, ενώ υπήρξαν ξανά πολλά παράπονα για την διαιτησία. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο 2024, ενώ με αυτή την νίκη έφτασε στους 35 βαθμούς. Πλέον η ομάδα του Πειραιά στρέφει τη προσοχή της στον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1 το πρώτο ματς), που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος, Ιπαλίμπο (90+7' Νίνης), Ίλιεφ (65' Κλωναρίδης - 77' Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφούμα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Ροντινέι (84' Μαρτίνς), Καμαρά (84' Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε (46' Ντόη), Ναβάρο.

To νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού με τον Ελ Αραμπί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.