Ποδόσφαιρο

Οι ενδεκάδες του ντέρμπι AEK - Παναθηναϊκός!

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 19:38

Πριν λίγο έγιναν γνωστές οι δύο ενδεκάδες του ντέρμπι της Αθήνας που έχει σέντρα στις 20:30. 

Οι ενδεκάδες του ντέρμπι AEK - Παναθηναϊκός!

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο Στάνκοβιτς ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης. Οι Σιντιμπέ και Ρότα ξεκινάνε στα δύο άκρα της άμυνας και τους Κάλενς και Βίντα ως στόπερ. Ο Σιντιμπέ θα είναι στα αριστερά και ο Ρότα στα δεξιά, όπως φαίνεται και στο σχεδιάγραμμα.

Ο Πινέδα ξεκινάει πλάι στον Σιμάνσκι στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, όπως αναμενόταν, αριστερά και δεξιά στις πλευρές και τον Τσούμπερ πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Λοντίγκιν. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Αράο με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ο Κώτσιρας βασικός σε ρόλο αμυντικού μέσου, έχοντας μπροστά του Βιλένα και Μπερνάρντ. Αριστερός εξτρέμ ο Βέρμπιτς, δεξιός ο Μαντσίνι και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.