Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι με buzzer beater! (vid)

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 22:35

AEK και Παναθηναϊκός μας χάρισαν ένα ακόμη σπουδαίο ντέρμπι, με την Ένωση να κλέβει τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε του ματς.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι με buzzer beater! (vid)

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε αποφασισμένος και έτοιμος να πάρει ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην OPAP Arena, αλλά ο Γκαρσία του χάλασε τα σχέδια στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Τερίμ ήταν για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά προδόθηκε από τις αλλαγές. Έδειξε πως είχε και στο μυαλό της το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Και οι δύο ομάδες θέλησαν να παίξουν το ποδόσφαιρό τους, άσκησαν πίεση και προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Το 1-0 έγινε με γκολ του Γκαρσία (24'), αλλά με τα γκολ των Γέντβαϊ (31') και Αράο (66') ο Παναθηναϊκός τούμπαρε το ματς. Το χέρι του Ζέκα όμως και το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο επιθετικός από το Τρίνιταντ Τομπάγκο, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 (90+6').

Ο ΠΑΟΚ την ίδια ώρα επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 και πέρασε στη κορυφή της βαθμολογίας. Από 41 βαθμούς έχουν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, ενώ η ΑΕΚ έχει 39 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός είναι 4ος με 35 βαθμούς μετά και τη δικιά του νίκη νωρίτερα το απόγευμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Ρότα, Σιμάνσκι (79’ Γιόνσον), Αμραμπατ (79’ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (63’ Μάνταλος), Πινέδα (63’ Αραούχο), Τσούμπερ (79’ Πισάρο), Λιβάι Γκαρσία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (4-3-3): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ, Αράο, Χουάνκαρ (78’ Μλαντένοβιτς), Κώτσιρας, Βιλένα, Μπερνάρ (78’ Ζέκα), Μαντσίνι (75’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (86’ Σπόραρ), Βέρμπιτς (75’ Λημνιός).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.