Ποδόσφαιρο

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος! [vid]

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 20:03

Οι Πειραιώτες επικράτησαν 4-0 της ΑΕΛ στη ρεβάνς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς (5-1 συνολικό σκορ), πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν είτε τον Ολυμπιακό είτε τον Παναθηναϊκό.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος! [vid]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.68 3.45 5.25 1.84 1.88 1.34 3.1 1.74 1.97 1.14 1.28 2.08

H AEΛ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και μάλιστα απείλησε από νωρίς με το φάουλ του Παπαγεωργίου που κατέληξε στην αγκαλιά του Μαρκετζιάνι. Ο Ατρόμητος συνέχισε μουδιασμένα, με τον κίπερ των Περιστεριωτών να ανοίγει το κοντρόλ και τον Κοσονού να πιέζει για να κλέψει και την μπάλα να απομακρύνεται. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να απαντήσουν και το κατάφεραν με τον Τριμμάτη να κάνει το σουτ εκτός περιοχής, με τον Σουλούκο να αποκρούει. Οι Λαρισσαίοι, προσπάθησαν να απειλήσουν και πάλι, με τον Ογκμπόε να κερδίζει τους πάντες μέσα στην περιοχή, με τον Τσακμάκει να κόβει. Στο 39ο λεπτό, ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Τριμμάτη να τροφοδοτείται από τον Κουέν και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι Περιστεριώτες θέλησαν να πιέσουν για να βρουν ακόμη ένα γκολ. Ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι μετά από τράβηγμα του Γιανναράκη μέσα στην περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ, με τον Αντζιέλσκι να το εκτελεί εύστοχα και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση. Στη συνέχεια, η κατάσταση για τους φιλοξενούμενους δυσκόλεψε κι άλλο καθώς ο Παπαγεωργίου αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε με τη Λάρισα να μην μπορεί να απαντήσει ούσα με αριθμητικό μειονέκτημα. Έτσι ο Ατρόμητος βρήκε και τρίτο τέρμα με τον Τσακμάκη, ενώ στο 90+4 ο Βέργος έκανε το 4-0 και κλείδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Εκεί ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, που αγωνίζονται την Τετάρτη, 21:00.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης, Γκονθάλεθ, Καραμάνης, Κούεν, Τριμμάτης, Αντζιέλσκι, Βρακάς.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Πλέγας, Μαριάς, Κ. Παπαγεωργίου, Όγκμποε, Ουατάρα, Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr