Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τεράστια κίνηση με Μπακασέτα, παίρνει και Ντραγκόφσκι, Ούγκο

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 13:43

Μεγάλη μεταγραφή έκανε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, ενώ πήρε και τους Ντραγκόφσκι, Βίτορ Ούγκο.

Παναθηναϊκός: Τεράστια κίνηση με Μπακασέτα, παίρνει και Ντραγκόφσκι, Ούγκο

Ο Παναθηναϊκός έκανε την μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής μεταγραφή του χειμώνα, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα και την Τραμπζονσπόρ για να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα.

Μια κίνηση – ματ ήταν αυτή που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Τάσο Μπακασέτα. Στον οποίο δίνει και ηγεμονικό συμβόλαιο. Καθώς η συμφωνία είναι για 2,5 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ με τα μπόνους. Παράλληλα η Τραμπζονσπόρ θα πάρει 1 εκατ. ευρώ.

Αυτό δείχνει πως οι πράσινοι τα έδωσαν όλα για να πάρουν τον 30χρονο μέσο, με ανθρώπους της διοίκησης να βρέθηκαν την Τρίτη στην Τραπεζούντα, με ιδιωτική πτήση, για να κλείσουν την συμφωνία.

Υπάρχει και συνέχεια όμως καθώς οι πράσινοι βρήκαν και τον αντικαταστάτη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Πρόκειται για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι. Ο 26χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Σπέτσια με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Πολωνός άσος έχει συμμετοχές με όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του και δύο με την ανδρών.

Παράλληλα θα υπάρξει και νέα ενίσχυση στην άμυνα, μετά την μεταγραφή του Ακαϊντίν. Καθώς ο Βίτορ Ούγκο ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα. Πρόκειται για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπαία. Την 3ετία 2020-23 αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ. Κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 2022 παρέα με τον Τάσο Μπακασέτα. Ήταν βασικό στέλεχος της ενδεκάδας και τον γνωρίζει καλά ο Φατίχ Τερίμ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.