Ποδόσφαιρο

Πέρασε από τα Γιάννενα ο Πανσερραϊκός

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 20:42

O Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, για την 19η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην 9η θέση με 19 βαθμούς βυθίζοντας τους γηπεδούχους στην επικίνδυνη ζώνη και την προτελευταία θέση. 

Πέρασε από τα Γιάννενα ο Πανσερραϊκός

Μετά τη Λαμία ο Πανσερραϊκός νίκησε εκτός έδρας και τον ΠΑΣ, με τον Χεφτέ Μπετανκόρ να πετυχαίνει δύο γκολ και να δίνει το τρίποντο με 2-0 στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε ιδανικά το ματς και στα πρώτα 16 λεπτά του αγώνα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά, στο 11′ ο Στάικος έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Κλέιμαν έπεσε στη σωστή γωνία και απομάκρυνε, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον Μπετανκόρ να παίρνει το ριμπάουντ και τελικά με κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0. Στο 16′, με μια βαθιά μπαλιά ο Τομάς βρήκε τον Μπετανκόρ κι εκείνος εκμεταλλεύτηκε το ότι ο Κλέιμαν είχε βγει έξω από την περιοχή του, τον πέρασε και με πλασέ έγραψε το 2-0 μέσα πέντε λεπτά με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Μπετανκόρ στο 31′ έφτασε μια ανάσα από το χατ-τρικ, αλλά το σουτ που έκανε με το αριστερό πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν. Tα “λιοντάρια” του Πάμπλο Γκαρσία πήγαν στην ανάπαυλα με το υπέρ τους 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ, που ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους γηπεδούχους ήρθε στο 49′, με τον Χόβαν να διώχνει ωραία το σουτ του Κόντε και στη συνέχεια της φάσης ο Δεληγιαννίδης έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή από το γύρισμα του Τζίνο. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και στο 79′ έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει, με τον Εραμούσπε να κάνει την κεφαλιά, τον Μπάλαν να κοντρολάρει και με σουτ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Χόβαν! Ο Κλέιμαν στο 85′ νίκησε τον Άλεκσιτς στην πρώτη καλή στιγμή του Πανσερραϊκού στο δεύτερο 45λεπτο. Έτσι ο Πανσερραϊκός έφυγε νικητής με 2-0 από τους Ζωσιμάδες και βύθισε τον "Άγιαξ" στην προτελευταία θέση.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Λαμία – Κηφισιά 4-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2
20:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

16:00 Βόλος – ΠΑΟΚ
17:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ
19:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
20:30 Άρης – Ολυμπιακός

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr