Ποδόσφαιρο

Super League: Πεντάσφαιρη ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο! [vid]

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 19:25

Η ΑΕΚ πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την έδρα του Ατρομήτου για τη 19η αγωνιστική της Super League 1, επικρατώντας με 5-0 και πρωταγωνιστή τον Εζέκιελ Πόνσε.

Super League: Πεντάσφαιρη ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο! [vid]

Η ΑΕΚ πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα του Ατρομήτου στο Περιστέρι, επικρατώντας με σκορ 5-0, για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ίλιτς γνώρισε βαριά ήττα από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία έβγαλε αντίδραση μετά από τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Ο Ατρόμητος είδε το αήττητό του σερί να σπάει, ενώ παράλληλα δεν μπόρεσε να βάλει φρένο στην Ένωση.

Η ΑΕΚ είχε πρωταγωνιστική τον Πόνσε που πέτυχε χατ τρικ, ενώ ο Κάλενς πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της ομάδας. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Γιόνσον, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλεζ, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Βέργος, Βαλένσια.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Πόνσε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.