Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Nίκη ψυχολογίας πριν την Τούμπα! (vid)

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 21:33

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στην έδρα του και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι στη Τούμπα! 

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-0: Nίκη ψυχολογίας πριν την Τούμπα! (vid)

Ο Παναθηναϊκός παρά τη κούραση που κουβαλούσε από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του κυπέλλου, κατάφερε και υπέταξε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0.

Παρά τις πολλές του απουσίες, το τριφύλλι κατάφερε και επικράτησε της ομάδας της Τρίπολης, και θα πάει στη Τούμπα για να παίξει τη πρωτιά.

Με σκόρερ τους Αϊτόρ - Γεντβάι στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Τερίμ έβαλε στο σακούλι της ακόμα τρεις βαθμούς. Στα θετικά η επιστροφή του Ισπανού στα γκολ αλλά και το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του κεντρικού του αμυντικού. Στα αρνητικά μπήκαν οι τραυματισμού των Σπόραρ και Βέρμπιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (86' Λημνιός), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πέρεθ (86' Ακαϊντίν), Μπερνάρ (86' Ζέκα), Βέρμπιτς (27' Αϊτόρ), Μαντσίνι, Σπόραρ (61' Τσοκάι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Χουχούμης (86' Άλβαρες), Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκαρθία, Σουρλής (58' Ζουγκλής), Αλάγκμπε, Μουνάφο, Σίτο (46' Κρεσπί), Μάντζης, Καλτσάς (72' Μπαρτόλο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.