Ποδόσφαιρο

Αρης-Ολυμπιακός 1-2: Πιο εύκολα απ' όσο περίμενε! [vid]

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 22:41

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 19η αγωνιστική. 

Αρης-Ολυμπιακός 1-2: Πιο εύκολα απ' όσο περίμενε! [vid]

O Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό το κύπελλο, κατάφερε να αντιδράσει, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα του Άρη.

Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα και χάρη στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησαν, κέρδισαν σχετικά εύκολα την ομάδα του Άρη. Οι Ναβάρο (17') και Ροντινέι (21') πέτυχαν τα γκολ των ερυθρόλευκων, με το αυτογκόλ του Κίνι (90+1') να μειώνει το σκορ για τους κίτρινους.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις τους, αφού πίεσαν από την αρχή ασφυκτικά τον Άρη και του δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Η πίεση των ερυθρόλευκων έφερε και το γρήγορο γκολ, με τα πράγματα να απλοποιούνται από εκεί και πέρα.

Ο Ολυμπιακός με αυτή τη νίκη έφτασε στους 38 βαθμούς και άφησε τον Άρη στους 30. Την επόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα τους, ενώ ο Άρης έχει κύπελλο στις 24/01 κόντρα στη Νίκη Βόλου και στις 27/01 θα δοκιμαστεί στην έδρα της Κηφισιάς για το πρωτάθλημα.

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (67' Μοντόγια), Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι, Βερστράτε, Πάρντο (56' Ζαμόρα), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (56' Σαβέριο), Παναγίδης (76' Φετφατζίδης), Μορόν (67' Γκαρσία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη (85' Μπιανκόν), Κίνι, Αλεξανδρόπουλος (78' Καμαρά), Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Μαρτίνς (64' Ποντένσε), Ναβάρο (85' Φορτούνης)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.