Ποδόσφαιρο

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τον Βόλο, 2-2 με τον Πανσερραϊκό

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 00:22

Ο Πανσερραϊκός κρατούσε στα χέρια του μία ακόμη νίκη, αλλά οι Βολιώτες βρήκαν τη λύση από τα έντεκα βήματα και έφυγαν με έναν πολύτιμο βαθμό (2-2) από τις Σέρρες για την 20η αγωνιστική της Super League.

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για τον Βόλο, 2-2 με τον Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και απείλησε από νωρίς. Μόλις στο 2′ ήρθε η πρώτη τελική, με τον Μπετανκόρ να δοκιμάζει το σουτ από μακριά, αλλά να μην βρίσκει στόχο. Στο 8′ ο Στάικος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε με ωραία ενέργεια έναν αντίπαλο έκανε το σουτ, αλλά ο Ασλανίδης σταμάτησε την προσπάθειά του. Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Τομάς, την οποία μπλόκαρε ο Κόβατς. Σταδιακά, ο Βόλος ισορρόπησε την κατάσταση και κατάφερε να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή του. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι χωρίς να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους, πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ο Ασεχνούν έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού μετά από κάθετη μπαλιά του Γκαρσία, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Χόβαν για το 1-0 του Βόλου στο 45’+2′.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση. Στο 50′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Άλεξιτς από τον Σιέλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θυμιάνης, ο οποίος πέτυχε το 1-1 στο 50′. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, μπόρεσαν να κάνουν την ολική ανατροπή. Ο Στάικος έκανε τη γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και ο Δεληγιαννίδης με κεφαλιά ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 στο 60′. Ο Βόλος ανέβασε στροφές στη συνέχεια, αλλά ο Πανσερραϊκός φαινόταν ότι έχει τους τρεις βαθμούς στο χέρι του. Τελικά, από την άσπρη βούλα ήρθε η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους, που έσωσαν τον βαθμό. Ο Γκαρσία από τα έντεκα βήματα διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 90’+3′.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90' λ. τρ. Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86' Μούργος), Ουάρντα (90' Πεταυράκης), Ντανκερλούι (46' Άλεξιτς), Μπετανκόρ (77' Οικονόμου).

Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (62' Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46' Κόμπα), Τσοκάνης (74' Ντέλετιτς), Σιέλης (62' Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr