Ποδόσφαιρο

Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό!

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 - 22:33

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού επικράτησε με 2-1 στη Τούμπα.

Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Παναθηναϊκό!

Πάτησε κορυφή ο ΠΑΟΚ και απολαμβάνει τη μοναξιά του, αφού κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 2-1, χάρη στους εξαιρετικούς Τάισον και Ντεσπόντοφ.

Ο Τάισον κερνούσε και ο Ντεσπόντοφ εκτελούσε απόψε στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ με δύο προσωπικά του γκολ έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του και την ανέβασε στη πρώτη θέση. Τα δύο του γκολ ήρθαν στο 43' και στο 56', ενώ είχε μειώσει ο Μπακασέτας με πέναλτι στο 51', το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 47 βαθμούς, με την ΑΕΚ να έχει 45 και τον Παναθηναϊκό 44. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός 4ος με 41 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, ενώ νωρίτερα ο Παναθηναϊκός έχει τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο για το κύπελλο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλεριάκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (88' Σβαμπ), Τάισον (72' Κωνσταντέλιας), Μουργκ (78' Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (72' Ζίβκοβιτς), Μπράντον Τόμας (88' Τζίμας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (65' Λημνιός), Γεντβάι, Ούγκο (46' Τζούριτσιτς), Μλαντένοβιτς, Αράο, Κώτσιρας, Μαντσίνι (89' Βιλένα), Μπακασέτας, Αϊτόρ (46' Μπερνάρ), Γερεμέγεφ (46' Τσέριν).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.