Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-2: Ανατροπή με υπογραφή Μλαντένοβιτς! (vid)

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 21:13

Ο Μλαντένοβιτς έδωσε τη νίκη-πρόκριση στους πράσινους στις καθυστερήσεις του αγώνα και πέταξε για τα ημιτελικά, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-2: Ανατροπή με υπογραφή Μλαντένοβιτς! (vid)

Με κεφαλιά του Μλαντένοβιτς από ασίστ του Μπερνάρ στο 90' +6' ο Παναθηναϊκός γλίτωσε την παράταση, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε τη πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να απειλήσει σχεδόν σε όλο του διάστημα του παιχνιδιού. Εξάλλου ήταν και αυτός που ήταν με τη πλάτη στο τοίχο. Ο Ατρόμητος αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, ενώ ακόμα και όταν δέχθηκε το πρώτο γκολ, δεν θέλησε να βγει μπροστά και να ψάξει κάποιο γκολ.

Οι πράσινοι ανοίξαν το σκορ στο πρώτο μέρος (35'), με τον Πέρεθ, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου για το τριφύλλι μαζί με τους Μπερνάρ, Τσέριν και Μλαντένοβιτς. Ο Σέρβος μπακ λίγο πριν το φινάλε έκανε μια υπέροχη κίνηση, άλλαξε τη μπάλα με τον Μπερνάρ που του πέρασε μια υπέροχη μπαλιά και ο Μλαντένοβιτς έπιασε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που πήρε περίεργα φάλτσα και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα του Τσιντώτα.

Έτσι με συνολικό σκορ 2-3 ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος εκεί που θα βρει είτε τον ΠΑΟΚ είτε τον Πανσερραϊκό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ιλιτς / 5-4-1): Τσιντώντας, Κιβρακίδης (86’ Πομώνης), Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Βαλένσια, Κούντε (90’ Φριντζόνσον), Γκονζάλεθ (86’ Ερλινγκμαρκ), Βρακάς (67’ Ρομπάιγ), Ανγκέλσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ / 4-3-3): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Πέρεθ, Μπακασέτας (99’ Βιλένα), Παλάσιος (96’ Γέντβαϊ), Γερεμέγεφ (90’ Τζούριτσιτς), Μπερνάρ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.