Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2: Απόδραση στο φινάλε! [vid]

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024 - 22:30

Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα, πέρασε από το Περιστέρι και παρέμεινε στη κορυφή. 

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2: Απόδραση στο φινάλε! [vid]

Ο Ατρόμητος για 88 λεπτά είχε βάλει δύσκολα στον δικέφαλο, ο οποίος όμως βρήκε τη λύση στο φινάλε του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυριαρχικός αλλά και άτυχος στο Περιστέρι, αφού είδε να του ακυρώνεται γκολ για οφσάιντ, ενώ σημάδεψε και το δοκάρι δύο φορές.

Το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού κύλισε με τον ίδιο τρόπο, αφού ο ΠΑΟΚ πίεζε, απειλούσε αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Το ίδιο σκηνικό και στο 2ο ημίχρονο, αλλά οι αλλαγές του Λουτσέσκου καθάρισαν το παιχνίδι. Πρώτα ο Σβαμπ, αφού άνοιξε το σκορ στο 89', έπειτα ο Κωνσταντέλιας στο 90+3' με τρομερή ενέργεια έκανε το 0-2 και κλείδωσε το ματς.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση έχοντας 50 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 23.

Ατρόμητος: Τσιντώντας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (61′ Γκονζάλες), Ρομπάϊγ (76′ Κούεν), Βέργος (77′ Αντζιέλσκι), Ντιρκς (61′ Βαλένσια).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (77′ Σβαμπ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (71′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Μουργκ (60′ Κωνσταντέλιας), Μπράντον Τόμας (60′ Σαμάτα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.