Ποδόσφαιρο

Τέλος και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 17:59

Με μία λιτή ανακοίνωση, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Πορτογάλος προπονητής αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, έπειτα από μόλις δύο μήνες συνεργασίας.

Τέλος και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται και επίσημα πλέον ο Ολυμπιακός, καθώς χώρισαν οι δρόμοι του με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, αφού οι δύο πλευρές έφθασαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους, κάτι που έγινε γνωστό μέσω της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης (8/2).

Ο Πορτογάλος προπονητής αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες με μόλις 24 λέξεις και του ευχήθηκαν καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Ο 58χρονος τεχνικός διαδέχθηκε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο της ομάδας και ανέλαβε τα ηνία στις 5 Δεκεμβρίου 2023. Πρόλαβε να καθοδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" σε μόλις 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε νικών, δύο ισοπαλιών και τεσσάρων ηττών στο διάστημα αυτό.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.