Ποδόσφαιρο

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός 0-3: Πέρασε με άνεση! [vid]

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 19:30

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πέρασε άνετα από τις Σέρρες, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 3-0 για την 22η αγωνιστική της Super League.

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός 0-3: Πέρασε με άνεση! [vid]

Ο Παναθηναϊκός αν και παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και έχοντας το μυαλό του αλλού, κατάφερε και πέρασε εύκολα από την ομάδα των Σερρών.

Ο Τούρκος τεχνικός προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον, αλλά οι πράσινοι δεν επηρεάστηκαν καθόλου. Βρήκαν το γρήγορο προβάδισμα και έκτοτε έκαναν άψογη διαχείριση του σκορ. Το 0-1 έγινε μόλις στο 8' από τον Βέρμπιτς ύστερα από ασίστ του Μπερνάρ, ο οποίος διπλασίασε τις ασίστ του αφού στο 31' ο Παλάσιος εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του για το 0-2.

Το κερασάκι στη τούρτα μπήκε στο 90+2' από τον Γερεμέγιεφ, ύστερα από ασίστ του Μαντσίνι. Οι πράσινοι φυσικά παραμένουν σε τροχιά τίτλου και περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι των δικεφάλων. Φυσικά πλέον ο Παναθηναϊκός εστιάζει στον μεσοβδόμαδο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Όποια ομάδα καταφέρει και πάρει προβάδισμα πρόκρισης, αυτομάτως θα είναι και το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Διαμαντής (25’ λ.τρ. Σοφιανός), Στάικος (8, Ουεντραόγκο (46’ Πεταυράκης), Μορέιρα, Ουάρντα, Τομάς (69’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς (69’ Μπετανκόρ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ακαϊντίν, Ούγκο, Χουάνκαρ, Ζέκα, Βιλένα (89’ Μαντσίνι), Παλάσιος (84’ Λημνιός), Μπερνάρ (84’ Σένκεφελντ), Βέρμπιτς (57’ Κώτσιρας), Σπόραρ (89’ Γερεμέγεφ).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.