Ποδόσφαιρο

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Προβάδισμα εξάδας! [vid]

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 21:23

Η Λαμία επικράτησε με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στη μάχη για την εξάδα. 

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Προβάδισμα εξάδας! [vid]

Η Λαμία πήρε σημαντική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, στη προσπάθεια που κάνει για να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση για τη Λαμία που ενεπλάκη σε ένα ακόμη ματς που τα είχε όλα. Επικράτησε με 2-1 επί των Αρκάδων, φτάνοντας στη 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Με αυτό το αποτέλεσμα πήρε διαφορά τεσσάρων βαθμών στην μάχη των πλέι οφ επί του σημερινού της αντιπάλου.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Καλτσά μόλις στο 11' αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη όμως για τους Αρκάδες, αφού στο 36' ο Γκαρσία αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Κάπου εκεί άλλαξαν οι ισορροπίες του παιχνιδιού.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές και προσπάθησαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Αρχικά η ισοφάριση έγινε στο 68' με τον συνήθη ύποπτο, τον Καρλίτος. Μετά από δέκα λεπτά ο Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Μιριτέλο αστόχησε από την άσπρη βούλα και σπατάλησε τεράστια ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο έπακρο και έφτασαν στην ανατροπή ξανά με τον Καρλίτος στο 81'. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του ματς.

Η Λαμία έφτασε στους 33 βαθμούς και ο Αστέρας έμεινε στους 29.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης, Στάνκο, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Καρλίτος

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γραμματικάκης, Γκαρσία, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Γαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Μιριτέλο

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr