Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 1-1: Μοιρασιά στην Τούμπα! [vid]

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 21:57

Ο Κεντζιόρα κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. 

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 1-1: Μοιρασιά στην Τούμπα! [vid]

Το ντέρμπι των δικεφάλων δεν ανέδειξε νικητή, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Δεν άλλαξε χέρια η κορυφή μετά το ντέρμπι στη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει πρωτοπόρος μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Κερδισμένος του αποτελέσματος αυτού είναι ο Παναθηναϊκός που πλησίασε στον πόντο την ομάδα του Λουτσέσκου.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Ελίασον στο 49ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κετζιόρα στο 89ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ντεσπόντοφ στο 81' μετά από εξαιρετική ενέργεια.

Και δύο ομάδες είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Κυρίως το δεύτερο μέρος ήταν πιο όμορφο ποδοσφαιρικά, αφού το πρώτο εμφάνισε λίγες φάσεις και περισσότερη δύναμη, ενώ οι άμυνες ήταν πρωταγωνίστριες.

Το γρήγορο γκολ του Ελίασον βοήθησε το ματς και έδειξε διαφορετική εικόνα, αν και ο ΠΑΟΚ ήταν πιο πιεστικός ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που τελικά απέδωσε.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε πρώτος με 51 βαθμούς, ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 50 και η ΑΕΚ με 49. Πιο πίσω έχει μείνει ο Ολυμπιακός που έχει 44 βαθμούς.

Ακολουθεί μεσοβδόμαδα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (76' Γιόνι), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (76' Σβαμπ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (72' Κωνσταντέλιας), Μουργκ (59' Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (76' Τόμας).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα (82' Λιούμπιτσιτς), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον (73' Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (82' Ζίνι), Τσούμπερ (82' Αραούχο), Γκαρσία (73' Πόνσε).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.