Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος: Προβάδισμα... πρόκρισης για τον Άρη! [vid]

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 21:23

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Έτσι, είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Κύπελλο Ελλάδος: Προβάδισμα... πρόκρισης για τον Άρη! [vid]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.7 3.25 2.05 1.68 2.1 1.22 3.9 1.85 1.84 1.74 1.32 1.27

Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον Άρη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι μπήκε μουδιασμένος στην αναμέτρηση, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και να βρεθεί λίγο πιο κοντά στον μεγάλο τελικό. Αντίπαλη ομάδα θα είναι μια εκ των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού που αναμετρώνται την Τετάρτη στην Τούμπα.

Ο αγώνας:

O Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μάλιστα ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος. Ο Σενγκέλια έκανε το σουτ εκτός περιοχής θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Κουέστα που ήταν εκτός θέσης, με τον κίπερ των "κιτρίνων" να σώζει την κατάσταση κάνοντας βήματα πίσω και μπλοκάροντας τη μπάλα. Η πίεση των Αγρινιωτών συνεχίστηκε, ενώ στο 14' έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία. Ο Τορεχόν πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Κουέστα απέκρουσε, με τον παίκτη των γηπεδούχων να σουτάρει εκ νέου και τον κίπερ του Άρη να αποκρούει εντυπωσιακά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυνατά με τον Χουάνπι να γυρίζει και να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής, με τον Κουέστα να ελέγχει την πορεία της μπάλας, που έφυγε δίπλα από το δεξί του δοκάρι. Στο 30ο λεπτό ήρθε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σουλεϊμάνοφ στο πρώτο δοκάρι κατάφερε να γυρίσει προς τον Μπράμπετς, ο οποίος ήταν μόνος, πήρε κεφαλιά, όμως αστόχησε. Στη συνέχεια, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά κι έτσι αμφότερες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια με το σκορ κολλημένο στο μηδέν.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν στο δεύτερο μέρος πιο δυνατά και μάλιστα προσπάθησαν από νωρίς να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Ο Σουλεϊμάνοφ έκανε το σουτ από τα δεξιά της περιοχής, με τον Τσάβες να διώχνει στην πλευρά του. Ο Άκης Μάντζιος θέλησε στη συνέχεια να δώσει φρέσκα πόδια στην ομάδα του και προχώρησε σε αλλαγές. Έτσι, στο 64ο λεπτό, ο Άρης κατάφερε να βρει το πολυπόθητο τέρμα. Ο Μάνου Γκαρθία έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Βέλεθ έκανε την κίνηση από πίσω και στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί, με τον Πετράκη να κάνει αλλαγές προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του και να ψάχνει αντίδραση. Παρόλα αυτά, καμία από τις δύο δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά και να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ, με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 και να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.