Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ - Κηφισιά 3-0: Άνετη επικράτηση και κορυφή! [vid]

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 21:52

Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα τη Κηφισιά με 3-0 και διεύρυνε το αήττητο σερί της. 

ΑΕΚ - Κηφισιά 3-0: Άνετη επικράτηση και κορυφή! [vid]

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και επικράτησαν άνετα με 3-0 επί της Κηφισιάς, στη γεμάτη Άγια Σοφιά.

Η Ένωση έβαλε από πολύ νωρίς τις βάσεις νίκης και αυτό οφείλεται και στους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 4' ο Σπίνος δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο από το ξεκίνημα.

Μετά από τρία λεπτά η Ένωση εκτέλεσε το κερδισμένο πέναλτι από την φάση της κόκκινης, αλλά δεν βρήκε δίχτυα από τα πόδια του Λιβάι Γκαρσία.

Ο ίδιος παίκτης όμως λυτρώθηκε στη συνέχεια με δύο προσωπικά του γκολ, ένα στο 19' και ένα στο 24'. Εκεί η ομάδα του Αλμέιδα έριξε από πολύ νωρίς τους τίτλους τέλους για το παιχνίδι. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο νεοαποκτηθής Λιούμπιτσιτς με κεφαλιά, γράφοντας το τελικό 3-0.

Η ΑΕΚ μετά από αυτό το αποτέλεσμα βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Τούμπας.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον (70' Λιούμπιτσιτς), Ελίασον (77' Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (70' Πισάρο), Τσούμπερ (70' Αραούχο), Γκαρσία (70' Άμραμπατ).

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Τσάπαν (73' Μποτία), Μιλίτσεβιτς, Σολόα (57' Κλωναρίδης), Τσανάτζια, Μπιφούμα (57' Πρίτσας), Σάντος, Μένεντεθ (9' Βαφέας), Οζέγκοβιτς (73' Τετέι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.