Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βουλγαρίας: Χέμπαρ - Λουντογκόρετς, διαδικαστικού χαρακτήρα

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 09:07

Έτοιμη να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Βουλγαρίας είναι η Λουντογκόρετς, σε μία ρεβάνς χωρίς ενδιαφέρον, μετά το ευρύ σκορ του πρώτου αγώνα.

Κύπελλο Βουλγαρίας: Χέμπαρ - Λουντογκόρετς, διαδικαστικού χαρακτήρα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Χέμπαρ – Λουντογκόρετς.

Ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Βουλγαρίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Μπότεφ Πλόβντιβ.

18:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 234

Πρώτος αγώνας: Λουντογκόρετς – Χέμπαρ 4-0

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Χέμπαρ Παζάρντζικ

Το Κύπελλο πλέον είναι πολυτέλεια για την Χέμπαρ, καθώς ούτε μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλό της, ούτε να ελπίζει σε κάτι μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα. Όλα κρίθηκαν από νωρίς, καθώς είχε δεχθεί δύο γκολ στο εικοσάλεπτο και δεν μπόρεσε να επιστρέψει. Έφθασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και το μυαλό της είναι αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Εκεί δίνει μεγάλη μάχη για τη σωτηρία της, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Λοκομοτίβ Σόφιας με 2-0 την περασμένη Κυριακή, έχει βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη. Μοναδική απουσία είναι εκείνη του τραυματία αμυντικού Ισούφ.

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Λουντογκόρετς

Φουλάρει για το νταμπλ στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς, που μοιάζει απόλυτα κυρίαρχη τη φετινή σεζόν εντός των συνόρων. Έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Χέμπαρ και με το 4-0 έχει ουσιαστικά κλείσει ήδη μία θέση στον τελικό και στη ρεβάνς αναμένεται να κάνει ροτέισιον. Προέρχεται από γκέλα στο πρωτάθλημα, όμως δεν χάνει με τίποτα τον τίτλο. Βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 2-0 από την ουραγό των πλέι οφ, Λέφσκι Κρούμοβγκραντ. Το γύρισε, αλλά ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ στο 89’ για το τελικό 3-3. Ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στο οποίο μπορεί να κλειδώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Χέμπαρ Παζάρντζικ - Λουντογκόρετς / Εκτίμηση

Περίεργο παιχνίδι στοιχηματικά, καθώς δεν υπάρχουν αρκετές επιλογές με αξία στις αποδόσεις. Επιπλέον, είναι άγνωστο το τι διάθεση θα δείξει η Λουντογκόρετς, μετά την ευρεία νίκη της στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρητικά, θα πρέπει να κερδίσει εύκολα και τη ρεβάνς, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας, αλλά ίσως χαλαρώσει και βρει η Χέμπαρ το γκολ της τιμής. 2 και Goal/Goal στο 2,67 από το Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr