Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-4: Θρίαμβος στην Τούμπα! [vid]

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 22:19

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα! 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-4: Θρίαμβος στην Τούμπα! [vid]

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σοβαρός, διαβασμένος και άκρως αποτελεσματικός, ισοπεδώνοντας με 1-4 τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του.

Εκδίκηση για το 4-2 του πρώτου γύρου πήρε ο Ολυμπιακός μέσα τη Τούμπα, ύστερα από μία γεμάτη εμφάνιση. Αυτό το αποτέλεσμα όχι μόνο τον έβαλε ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά έβαλε φωτιά στη κατάταξη.

Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. Πρωταγωνιστής του ματς ο Ποντένσε με γκολ και ασίστ, δύο γκολ ο Ελ Κααμπί (83', 90') και ένα ο Ναβάρο (29'). Νωρίτερα είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν ο Ντεσμπόντοφ (39').

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 47 βαθμούς και είναι στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Στη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ με 51 πόντους, όσους έχει και ο Παναθηναϊκός.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (72' Ότο), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (72' Σβαμπ), Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ (61' Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (86' Τζίμας), Σαμάτα (61' Τόμας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (87' Ρέτσος), Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα (80' Ιμπόρα), Φορτούνης (76' Μασούρας), Ποντένσε, Ναβάρο (76' Ελ Κααμπί)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.