Ποδόσφαιρο

Γάνδη - Μακάμπι Χάιφα 1-1: Στους «16» του Conference League οι Ισραηλινοί!

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 21:30

Το πρώτο εισιτήριο για τους «16» του Conference League το πήρε η Μακάμπι Χάιφα

Γάνδη - Μακάμπι Χάιφα 1-1: Στους «16» του Conference League οι Ισραηλινοί!

Οι Ισραηλινοί άντεξαν και απέσπασαν ισοπαλία από τη Γάνδη και με βάση το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού, πήραν τη πρόκριση για τους 16 της διοργάνωσης.

Η Μακάμπι πήγε στο Βέλγιο με σκοπό να διαφυλάξει και να κλειδώσει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει μέσα στην έδρα της, αφού είχε κερδίσει 1-0 τη Γάνδη.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά στο ματς, αφού μόλις στο 4΄ευτήχησαν να προηγηθούν με γκολ του Πιερό. Έτσι μπήκαν σε θέση οδηγού άμεσα τόσο του αγώνα, όσο και της σειράς. Οι Βέλγοι έψαξαν την ισοφάριση που τελικά ήρθε στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού. Βέβαια το γκολ μπήκε από τα πόδια του Σεκ, που βρήκε τα δίχτυα της ομάδας του.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, όταν ύστερα από τρία λεπτά αποβλήθηκε ο Σούντγκρεν. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και θα βρεθούν σε φάση των «16» ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2007. Παράλληλα, εκτόξευσαν το Ισραήλ στη γενική βαθμολογία της UEFA, και η διαφορά από την Ελλάδα αυξήθηκε. Στην επόμενη φάση θα βρεθεί ακόμη μία ισραηλινή ομάδα, αυτή της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr