Ποδόσφαιρο

Καλή κλήρωση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 - 14:29

Το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ καλείται να υπερβεί ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει στα προημιτελικά του Conference League, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ!

Καλή κλήρωση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Europa Conference League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/2) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 7 Μαρτίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 14/3.

Παράλληλα, για την ίδια φάση της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο «Δικέφαλος» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία στις 7 Μαρτίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 14/3.

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 7 Μαρτίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 14/3.

Ο Ολυμπιακός έχει κοντραριστεί άλλη μια φορά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην ιστορία του. Τότε ήταν η σεζόν 2010/11 για τα προκριματικά του Europa League, έχοντας μία νίκη (2-1 εντός) και μία ήττα (1-0 εκτός), αλλά είχε αποκλειστεί με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ. Oσον αφορά τον ΠΑΟΚ, έχει κοντραριστεί την ίδια σεζόν αλλά στη φάση των ομίλων με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, νικώντας και στις δύο αναμετρήσεις που τέθηκαν αντιμέτωποι (0-1 στην Κροατία, 1-0 στην Τούμπα).

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από τη σχετική κλήρωση έχουν ως εξής:

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)-Λίβερπουλ (Αγγλία)
Μαρσέιγ (Γαλλία)-Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Ρόμα (Ιταλία)-Μπράιτον (Αγγλία)
Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Ρέιντζερς (Σκωτία)
Φράιμπουργκ (Γερμανία)-Γουέστ Χαμ (Αγγλία)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)-Αταλάντα (Ιταλία)
Μίλαν (Ιταλία)-Σλάβια Πράγας (Τσεχία)
Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)-Λεβερκούζεν (Γερμανία)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.