Ποδόσφαιρο

Premier League: Μια ανάσα από την κορυφή η Σίτι [vid]

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 22:14

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Μπόρνμουθ εκτός έδρας χάρη στο τέρμα του Φόντεν και παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε, πήρε το τρίποντο και παρέμεινε σε τροχιά... κορυφής. 

Premier League: Μια ανάσα από την κορυφή η Σίτι [vid]

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και από νωρίς προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της στην Μπόρνμουθ. Μάλιστα, έψαξε το γκολ στα πρώτα λεπτά, με τον Φόντεν να σκοράρει στο 24ο λεπτό και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα. Μετά από εξαιρετική ενέργεια μέσα στην περιοχή, ο Χάαλαντ έκανε το σουτ με τον αντίπαλο κίπερ να αποκρούει, τον Φόντεν να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στη συνέχεια και έτσι το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλά ειδικά στο δεύτερο μέρος και είχαν αρκετές ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες, χωρίς να μπορέσουν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, απέναντι στη Σίτι που περισσότερο προσπαθούσε να διαφυλάξει το τρίποντο. Έτσι, οι Πολίτες άντεξαν έως το τέλος και έφυγαν με το πολύτιμο τρίποντο.

Η Μπόρνμουθ είναι 14η με 28 βαθμούς, οκτώ πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την Λίβερπουλ (60 έναντι 59) έχοντας αμφότερες από 26 αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου
Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ 4-2
Μπράιτον – Έβερτον 1-1
Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι 3-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-2
Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1
22:00 Άρσεναλ – Νιούκαστλ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου
15:30 Γούλβς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
22:00 Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr