Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-3: Έβγαλε αντίδραση! [vid]

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 19:04

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα αφού πέρασε από το Αγρίνιο με 1-3, ενώ είχε βρεθεί με τη πλάτη στο τοίχο. 

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-3: Έβγαλε αντίδραση! [vid]

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-3 επί του Παναιτωλικού σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6ο λεπτό, βγάζοντας αντίδραση ύστερα από τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θέλησε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Λουτσέσκου. Κάτι που κατάφερε με τη 2η ευκαιρία που του δόθηκε στο ματς, μόλις στο 6ο λεπτό, με γκολ του Χατζηθεοδωρίδη. Ο ΠΑΟΚ άργησε λίγο να ξυπνήσει, αλλά μόλις το έκανε, μπήκε πιο δυναμικά στο ματς και δημιούργησε φάσεις.

Ο Παναιτωλικός όμως άντεξε χάρη στη σφιχτή και σκληρή άμυνα που επιδίωξε. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος, αφού ύστερα από προσπάθεια του Κωνσταντέλια, είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

Στο 61΄o Δικέφαλος σκόραρε, αλλά το τέρμα του Κωνσταντέλια ακυρώθηκε, καθώς το VAR υπέδειξε τον Ντεσπόντοφ σε θέση οφσάιντ. To γκολ τελικά ήρθε από τα αντίπαλα πόδια, χάρη στο αυτογκόλ του Τορεχόν στο 72', ύστερα από προσπάθεια των Κωνσταντέλια και Σάστρε.

Δεν πρόλαβε να καταλάβει τι έγινε η ομάδα του Αγρινίου και ο ΠΑΟΚ ξανά χτύπησε μετά από ένα λεπτό. Ο Ζίβκοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με ένα τρομερό πλασέ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης από εκεί και πέρα έφερα το παιχνίδι στα μέτρα της, ενώ στο 90ο πέτυχε και το κερασάκι στη τούρτα. Ο Ζίβκοβιτς βρήκε τον Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή και αυτός από πλάγια θέση δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να γράψει το τελικό 1-3.

Παναιτωλικός: (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (68΄ Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (68΄ Ντίας), Τσιγγάρας (81΄ Πέρες), Πέδρο (81΄ Λομονάκο), Μαλής, Στάγιτς και Λιάβας (81΄ Μαυρίας).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (73΄ Ότο), Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο (63΄ Οζντόεφ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (81΄ Σβαμπ), Μουργκ (63΄ Αντρίγια), Τζίμας (46' Σαμάτα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.