Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Με ανατροπή το απόλυτο ο Μεντιλίμπαρ! [vid]

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 20:09

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στην απώλεια βαθμών, αλλά με δύο γκολ του Ελ Καμπί, κέρδισε τον Αστέρα με 2-1. 

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Με ανατροπή το απόλυτο ο Μεντιλίμπαρ! [vid]

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Αστέρα, ο οποίος προηγήθηκε στο ματς, αλλά ο Ελ Καμπί χτύπησε δύο φορές και έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Μαροκινός έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 19 συνολικά στη σεζόν, δίνοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Γιαμπλόνσκι στο 45ο λεπτό έβαλε μπροστά τους Αρκάδες, κάτι που τους οδήγησε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού να έχουν μία εντελώς αμυντική και κλειστή στάση. Ωστόσο η ισοφάριση εξ αρχής ήρθε, στο 79' ο Ελ Κααμπί με πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 87' έγινε η απόλυτη ανατροπή μετά την ασίστ του Όρτα χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Αυτή ήταν η 4η νίκη του Μεντιλίμπαρ στον ερυθρόλευκο πάγκο σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ η ομάδα του έφτασε τους 50 βαθμούς στο πρωτάθλημα, πέντε πίσω από τη κορυφή. Η ομάδα τους Αρκαδίας από την άλλη, έμεινε στους 30 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (46' Βέζο), Κάρμο, Ρίτσαρντς, Έσε (46' Τσικίνιο), Ιμπόρα (57' Ελ Κααμπί), Όρτα, Φορτούνης, Καμπράλ (46' Ποντένσε), Ναβάρο (79' Γιόβετιτς)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Ατιένζα, Χριστόπουλος, Χουχούμης, Καρμόνα, Αλάγκμπε, Γιαμπλόνσκι (71' Γκος), Ζουγλής (71' Παλάσιος, Κρεσπί, Σίτο (59' Καλτσάς), Μάντζης (58' Μιριτέλο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.