Ποδόσφαιρο

Άρης – Βόλος 2-0: Εις πέρας η αποστολή!

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 21:43

Ο Άρης κέρδισε τον Βόλο με 2-0 χάρη στα γκολ των Μορόν και Καρίμ. 

Άρης – Βόλος 2-0: Εις πέρας η αποστολή!

Ο Άρης πέρασε με επιτυχία το τεστ απέναντι στον Βόλο και έβαλε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του.

Ο συνήθης ύποπτος Μορόν και το πρώτο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τη φανέλα του Άρη έκαναν τη δουλειά για την ομάδα του Άκη Μάντζιου κόντρα στον Βόλο (2-0), με τους Θεσσαλονικείς να κλειδώνουν και μαθηματικά την 5η θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Άρης μπήκε δυνατά πιέζοντας ψηλά με στόχο να βάλει δύσκολα στην άμυνα του Βόλου και απείλησε σε ουκ ολίγες φάσεις. Ο Μορόν έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 44' όταν έστειλε τη μπάλα αουτ και αστόχησε σε κενή εστία. Η δικαίωση ήρθε όμως δύο λεπτά αργότερα, όταν ο ίδιος άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αντίστοιχη εικόνα με τον Άρη να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Τελικά οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που μπόρεσαν να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα, έστω και αργά στο ματς και μετά από σωρεία ευκαιριών, με τον Ανσαριφάρντ να βρίσκει δίχτυα και να ανοίγει λογαριασμό.

Έτσι ο Άρης παρέμεινε στη 5η θέση με 41 βαθμούς, ενώ ο Βόλος βρίσκεται στη 13η με 17 βαθμούς.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ροζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (81’ Ζουλ), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (69’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (69’ Ζαμόρα), Μορόν (69’ Μορόν).

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβακς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, ΝτεΚαμπς (62’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (36’ Μπαριέντος), Τρουϊγιέ (62’ Μπερτόγλιο), Κόμπα, Ασενούν (76’ Ολιβέιρα), Γκαρσία (75’ Μωραΐτης)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr