Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός - Κηφισιά 1-1: Δεύτερη σερί γκέλα για τους πράσινους! [vids]

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 21:56

Σε γκέλα ολκής υπέπεσαν οι πράσινοι, αφού παίζοντας με δέκα παίκτες, κόλλησαν στο 1-1 με τη Κηφισιά.

Παναθηναϊκός - Κηφισιά 1-1: Δεύτερη σερί γκέλα για τους πράσινους! [vids]

Ο Παναθηναϊκός πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στη Κηφισιά, φέρνοντας δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πλήρωσε τα λάθη του απέναντι στη Κηφισιά, η οποία επέδειξε μαχητικότητα και προσήλωση.

Η ομάδα του Τερίμ τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Κηφισιά που είχε το μυαλό της μονάχα τη παραμονή τη κατηγορία. Οι πράσινοι αν και σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο με τον Παλάσιος στο 37', δεν κατάφεραν να βρουν δεύτερο τέρμα που θα κλείδωνε τη νίκη. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκό έπαιξε από το 64΄ με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σέκενφελντ δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο χτύπημα.

Η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και έφτασε στην ισοφάριση μετά από σουτ του Μιλίσεβιτς και παρέμβαση του Αράο, όπου ο δεύτερος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε ακόμα δύο βαθμούς μετά την ισοπαλία με τη Λαμία τη περασμένη αγωνιστική. Με αυτόν τον τρόπο βάζουν δύσκολα στον εαυτό τους για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ οι 4 βαθμοί που έχει πετάξει στα σκουπίδια, θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο στην οικονομία των πλέι οφ. Η Κηφισιά από την άλλη έβαλε έναν πολύτιμο βαθμό στο σακούλι της, στη μάχη που κάνει για να παραμείνει στη κατηγορία.

H ομάδα του Τερίμ έφτασε στους 52 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση, στο -3 από τη κορυφή, ενώ η Κηφισιά είναι τελευταία με 17 βαθμούς, σε τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ (67' Ούγκο), Κώτσιρας, Μπακασέτας (76' Μαντσίνι), Παλάσιος, Λημνιός (76' Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (74' Παρράς), Τσανάτζια, Πρίτσας (46' Γιόβαντσιτς), Οζέγκοβιτς (62' Τέτει), Μενέντες (62' Μπιφουμά), Μπαρμπόσα, Κλωναρίδης, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (16' Βαφέας), Τεϊσέιρα.

ΤΟ 1-0 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΚΕΝΦΕΛΝΤ

ΤΟ 1-1 ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.