Ποδόσφαιρο

Τα αποτελέσματα της Super League! [vid]

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 19:23

Από νωρίς το μεσημέρι έχει ξεκινήσει η 25η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ και εδώ θα δούμε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. 

Τα αποτελέσματα της Super League! [vid]

Ανοιχτά παιχνίδια έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής στην 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με κυριότερο αποτέλεσμα, τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 3-3

Η Κηφισιά πήρε τεράστιο βαθμό την έδρα των Αρκάδων, που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στην εξέλιξη της παραμονής στη κατηγορία. Η ζημιά ήταν για τον Αστέρα, αφού ουσιαστικά αυτό το αποτέλεσμα τον άφησε εκτός play off.

Η Κηφισιά άνοιξε το σκορ με τον Οτζέγκοβιτς να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 14'. Η απάντηση ήρθε από τον Αστέρα στο 32' με γκολ του Μιριτέλο. Η Κηφισιά, όμως, βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Γιόβανσιτς στο 36'. Εκ νέου απάντηση και ανατροπή για τον Αστέρα, με γκολ στο 40' του Γιαμπλόνσκι και στο 45+2' με γκολ του Ρεγκίς. Το τελικό σκορ έγραψε ο Βαφέας που ήταν και από τους διακριθέντες του ματς, στο 74' για την ισοφάριση.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (78' Αλβαρες), Λύρατζης, Γκος (46' Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (78' Σουρλής), Μπαρτόλο, Ρεγκίς (78' Μάντζης), Καλτσάς (67' Παλάσιος), Μιριτέλο

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Γκόμπελιτς (69' Σπίνος), Τσανάτζια, Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά, Μενέντες (62' Τεττέι), Γιόβαντσιτς (46' Σολόα), Μπαρμπόσα

ΒΟΛΟΣ - ΟΦΗ 3-1

Τη πρώτη του νίκη έκανε ο Βόλος μετά από καιρό, κερδίζοντας με ανατροπή τον ΟΦΗ. Με αυτόν τον τρόπο, αύξησε τις πιθανότητές του για παραμονή και πήρε μια προσωρινή ανάσα. Επίσης για πρώτη φορά φέτος πέτυχε τρία γκολ σε ένα παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην πρώτη τελική του, όταν βρήκε δίχτυα στο 13' με σουτ του Λάρσον. Η ισοφάριση ήρθε με περιπετειώδη τρόπο στο 31' ύστερα από αυτογκόλ του Βούρου. Ο Σιέλης στο 61' έδωσε προβάδισμα στον Βόλο, ενώ στο 70' ο Μπερτόγλιο που είχε περάσει προ ολίγου στο ματς. έγραψε το τελικό 3-1.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Αλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65' Λούνα), Τρουιγιέ (46' Μπερτόγλιο), Κόμπα (90+3' Ολιβέιρα), Ασεχνούν, Γκαρσία.
ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λουκάο, Γκλάζερ (67' Γκαγέγκος), Μεγιάδο (73' Αποστολάκης), Μπακού, Νέιρα (41' Χιμένεθ), Ριέρα (67' Μοσκέρα), Φελίπε (73' Ισέκα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ 3-1

Νίκη και για τον Ατρόμητο ύστερα από 8 αγωνιστικές, ο οποίος υπέταξε τη φορμαρισμένη και επικίνδυνη Λαμία, παρότι έπαιξε για είκοσι λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Ο Γιουμπιτάνα μόλις στο 2ο λεπτό έγραψε το 1-0 και έβαλε από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ τους Περιστεριώτες. Ο Σλίβκα στο 26' έγραψε την ισοφάριση για την ομάδα του. Ο Αντζιέλσκι στο 61' ξανά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του σε κενή εστία. Ο Γιουμπιτάνα όμως στο 69' δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, δυσκολεύοντας το έργο της ομάδας του. Στο 81' ο Αντζιέλσκι διπλασίασε τα τέρματά του και έτσι κλείδωσε τη νίκη και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Αθανασίου, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα , Κούντε, Γκονζάλεζ, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Καμαρά, Βέργος

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος,Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Καρλίτος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο Αγρίνιο, όμως η δουλειά έγινε έστω και δύσκολα. Τούμπαρε το ματς εκμεταλλευόμενος τα λάθη του Παναιτωλικού και πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη. Φυσικά ρόλο έπαιξε και το ότι ο Ολυμπιακός προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον.

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με τον Φρ. Ντουάρτε 33' και έβαλα δύσκολα στους ερυθρόλευκους. Η ισοφάριση άργησε να έρθει, αλλά έγινε από τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού, και συγκεκριμένα στο 72' από τον Τορεχόν. Στο 79ο ο Ελ Καμπί έκανε τη δουλειά του ακόμη μια φορά, με το 13ο γκολ του στο πρωτάθλημα, θέτοντας τον Ολυμπιακό επικεφαλή του ματς. Στο 94' ο Πασχαλάκης έκανε εξαιρετική επέμβαση στο φάουλ του Σενγκέλια για να μείνει το σκορ στο 1-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίντζε (67' λ.τρ. Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70' λ.τρ. Τορεχόν), Πέρες, Φρεντ Ντουάρτε, Μπουζούκης (61' Τσιγγάρας), Καρέλης (67' Πέδρο) και Σέρχιο Ντίας (61' Σενγκέλια).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ορτέγα, Ρέτσος, Βέζο (90' Ντόι), Κίνι, Ιμπόρα (59' Εσε), Τσικίνιο, Καμπράλ (59' Ζέλσον Μαρτίνς λ.τρ. στο 82' Αλεξανδρόπουλος), Ποντένσε, Μασούρας (59' Γιόβετιτς) και Ελ Καμπί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr