Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Λυτρωτής Πόνσε! [vid]

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 21:14

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δυσκόλεψε την ΑΕΚ αρκετά, αλλά δεν έφτανε έτσι ώστε να της χαλάσει τη βραδιά. 

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Λυτρωτής Πόνσε! [vid]

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΣ με ανατροπή, δείχνοντας πως έχει τη ψυχή και τη στόφα του πρωταθλητή.

Η Ένωση έδειξε χαρακτήρα και εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που δημιούργησε, έτσι ώστε να ανατρέψει το παιχνίδι και να κερδίσει τα Γιάννινα, στη κατάμεστη OPAP Arena.

Το 1-0 έγινε πολύ νωρίς, μόλις στο 15', από τον Σιμάνσκι ο οποίος είχε πατήσει περιοχή και με ψύχραιμο πλάσε άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ΑΕΚ όμως. Ο Σομποτσίνσκι ύστερα από στατική φάση και αναστάτωση στην άμυνα της ΑΕΚ, έγραψε το 1-1 στο 35'. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ένωση, ήρθε και δεύτερο χτύπημα λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Ο Τζίμας με ωραίο σουτ έγραψε το 1-2 για τον ΠΑΣ, που αιφνιδίασε την ομάδα του Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος προπονητής πραγματοποίησε αλλαγές στο ημίχρονο, κάτι που βοήθησε αρκετά την ομάδα του. Κυριότερη αυτή του Πόνσε, ο οποίος ουσιαστικά ξεκλείδωσε και το ματς. Η πίεση της Ένωσης προς την άμυνα του ΠΑΣ ολοένα και ανέβαινε, μέχρι που ήρθε η επιβράβευση. Στο 69' ο Πόνσε έγραψε το 2-2 με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μάνταλου.

Ο Λιούμπισιτς ύστερα απο κόρνερ έγραψε το 3-2 και έβαλε την ομάδα του ξανά σε θέση οδηγού. Μάνταλος και Πόνσε ξανά συνδυάστηκαν και διπλασίασαν τα πεπραγμένα τους, για το τελικό 4-2.

Ύστερα από αυτό το ματς η ΑΕΚ παραμένει πρώτη στους 58 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ηπείρου τελευταία με 17 βαθμούς.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Πήλιος (78' Μήτογλου), Χατζισαφί, Βίντα, Σιντιμπέ (57' Λιούμπισιτς), Σιμάνσκι (57' Γιόνσον), Πινέδα, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ (57' Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία (46' Πόνσε)

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Τσαούσης, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Σόρια, Λιάσος, Τζίνο (84' Μπεγκάλα), Ντεμίρ (63' Τούτου), Τζίμας (76' Πανάγου), Ροσάλες (76' Κόντε), Λεό (84' Κύρκος)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.