Ποδόσφαιρο

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-2: Έκανε το χρέος του!

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 22:25

Ο ΠΑΟΚ νίκησε έστω και δύσκολα στις Σέρρες και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 0-2: Έκανε το χρέος του!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανσερραϊκό έστω και δύσκολα, έκανε τη δουλειά του, ενώ παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας σε απόσταση αναπνοής.

H oμάδα του Λουτσέσκου δεν έπαιξε καλά αλλά χάρη στον Κωνσταντέλια πέρασε από τις Σέρρες αλώβητος. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο έπρεπε για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο δικέφαλος αναγκάστηκε να παραταχθεί με πολλές αλλαγές, αφού 8 ποδοσφαιριστές ήταν εκτός.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ξεκλείδωσε το παιχνίδι με την επιμονή του και την εξυπνάδα του, ύστερα από αρκετές φάσεις που σπατάλησε η ομάδα του. Το γκολ ήρθε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη.

Ο Πανσερραϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 69', χάρη στην αποβολή του Μορέιρα. Οι ισορροπίες άλλαξαν κια ο δικέφαλος είχε εξ ολοκλήρου το πάνω χέρι. Η ομάδα του Γκαρσία έκανε κάποιες φάσεις, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά. Στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός έμεινε με εννιά παίκτες, μετά την απευθείας αποβολή του Δεληγιαννίδη στο 83ο λεπτό.

Το τελικό 0-2, γράφτηκε με αυτογκόλ του Πεταυράκη, με τον ΠΑΟΚ να κλειδώνει τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στο -1 από τη κορυφή ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Πανσερραϊκός παρέμεινε στους 24 βαθμούς και στη 10η θέση.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Θυμιάνης (Μπέργκστρομ 24’), Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Πηλέας (Στάικος 65’), Οικονόμου (Σοφιανός 65’), Μορέιρα, Ουάρντα, Γούλερι (Μούργος 75’).
ΠΑΟΚ: Zίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (Ράφα Σοάρες 73’), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Γιόνι, Σβαμπ (Τσιγγάρας 90+), Οζντόεφ (Μάρκος Αντόνιο 63’), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ (Τάισον 63’, Αντρέ Ρικάρντο ), Σαμάτα (Τόμας 73’).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.