Ποδόσφαιρο

Λαμία - ΑΕΚ 0-4: Τετράσφαιρη στην έναρξη των πλέι οφ! [vid]

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 - 19:50

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ, αφού πέρασε από τη Λαμία με τεσσάρα! 

Λαμία - ΑΕΚ 0-4: Τετράσφαιρη στην έναρξη των πλέι οφ! [vid]

Η ΑΕΚ έδειξε από το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ τις διαθέσεις της, ενώ καθάρισε το πιο εύκολο ματς με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ΑΕΚ άργησε αλλά έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας. Προηγήθηκε με γκολ του Κάλενς στο 45+2', γεγονός που απλοποίησε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Ο Πόνσε έκανε το 0-2 στο 68'. Ο Λιβάι Γκαρσία πέρασε σαν αλλαγή στυο 78' και δέκα λεπτά μετά σκόραρε για το 0-3.

Ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα ξανά στο 93' για να γράψει το τελικό 0-4. Η ΑΕΚ με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε προσωρινά στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα περιμένει τα αποψινά αποτελέσματα.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (73' Σαντάνα), Κορνέζος, Τζανετόπουλος (87' Γιαννούτσος), Σιμόν, Τζανδάρης (58' Τσούκαλος), Στάνκο (73' Κοντονίκος), Νούνιες, Αμαράλ, Σλίβκα, Μάλτσι (73' Λέικ)

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Ρότα (78' Λιούμπισιτς), Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (83' Σιντιμπέ), Ελίασον (83' Χατζισαφί), Μάνταλος (78' Λιβάι Γκαρσία), Πόνσε (83' Αραούχο)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.